Mersin Hurdacı

Mersin Sarı Hurda

Sarı Hurda Alımı ve Fiyatları

Bakıra Çinko karıştırılarak elde edilen prinç alaşımı, renginden dolayı sektörde sarı olarak isimlendirilmektedir. Hurdacılık sektöründe bakırdan sonra en değerli metal olarak kabul edilmektedir.  özellikle ısıya ve korozyona olan dayanıklılığı ve sert yapısından dolayı bir çok sektörde kullanılmaktadır. Öözellikle inşaat sektöründe, batarya ve musluk gibi alanların vazgeçilmezidir. Ayrıca endustriyel sanayide de dişli gibi gibi alanlardada kullanılmaktadır. Bunun yanında, korozyona ve Paslanmaya olan direncinden dolayı denizcilik alanında gemilerin pervaneleri gibi bir çok alanda tercih edilmektedir.

Mersin Sarı Hurda Fiyatları

Sarı Hurda fiyatları konusuna gelirsek, yukarıda belirttiğimiz gibi sarı kendi başına bir metal olmadığı için, fiyatları tamamen bakır ve çinkoya göre oranlanmaktadır. Ayrıca, tonaj, kalite ve arz talep dengesine görede fiyatlar değişiklik göstermektedir. Güncel olarak Hurda Sarı fiyatlarını öğrenmek için Mersin Hurda Fiyatları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sarı Hurda Çeşitleri

  • Çeşme Musluk Sarılar: Çoğunlukla evlerde, binalarda günlük olarak kullandığımız malzemelerdir
  • Su Saatleri; binaların girişlerinde bulunan su saatlerinin de kalıbı sarı hurdadır. genel olarak belediyelerin su ve kanalizasyon birimlerince toplanıp ihale yolu ile geri dönüşüme satılmaktadır.
  • Kızıl Sarı; Sanayi üretiminde kullanılan dişli, yatak ve burç gibi.
  •  

Mersin Koç Metal Hurdacılık olarak, Tüm Mersin Genelinden Güvenle Hurda Alımı Yapıyoruz. Hurda satmak, yada elinizdeki hurdalar hakkında bilgi sahibi olmak için Bize ulaşablirsiniz..

Koç Metal © 2024

Scroll to Top
Open chat
Bize Yazın
Merhaba
Bize yazın